En bilfører er også en idrettsutøver. Det er viktig med god fysisk form for å være i stand til å holde fokus, reagere raskt og opprettholde riktig kroppsholdning. Mye og hard trening gjør kroppen utsatt for overbelastning.

Det samme kan feil trening og kroppsholdning og utøveren blir i tillegg mer utsatt for akutte skader. Sliter du med å komme tilbake etter skade eller har smerter i muskler og ledd? Med riktig behandling og oppfølging vil du kunne komme raskere tilbake på banen.

Jevn og riktig trening forebygger

Mye kan forebygges hvis du trener jevnt og trutt. Unngå brå endringer i treningsmønster og lytt til kroppen. Etter lange treningsperioder kan det være vanskelig for kroppen å hente seg inn igjen og det er vanlig å kjenne på “vondter” både her og der. Da er det viktig å tilpasse treningsmengden, slik at belastningen ikke blir for stor. Sørg for å ha veiledning tilgjengelig, slik at du ikke trener med feil teknikk uten å vite det.

Raskere tilbake med riktig behandling

Klinikk for Alle tilbyr behandling av plager i muskler og ledd. Her har de ulike terapeutene høy kompetanse på idrett og kan også tilby prestasjonsfremmende behandling og råd i forhold til trening. På hjemmesiden deres kan du lese mer om hvilken type behandling du kan få.